CET- Central European Translations relanseaza programul de loialitate.

BUCURESTI - 27 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

CET- Central European Translations, leaderul de piata al companiilor de traduceri si interpretariat din Romania, relanseaza incepand cu 2005 programul de loialitate.

CET- Central European Translations doreste sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai, punand la dispozitie o baza de date in care se pot inscrie si obtine puncte la fiecare comanda. Prin Programul CET Loyalty, fiecare comanda primita este evaluata si rasplatita, dobandind un numar de puncte ce pot fi transformate in produse.
Pentru mai multe detalii accesati:
•CET Loyalty: Castiga puncte de bonus cu fiecare comanda ! (http://www.cet-translations.info/loyalty/?lng=ro)

Despre CET-Central European Translations

CET- Central European Translations este o firma de traduceri infiintata in 1994 cu birouri in Germania, Romania si Ungaria, furnizand servicii de traducere, inclusiv traducere on-line, interpretariat, conferinte telefonice, redactare computerizata. Unul dintre serviciile cu care se mandreste este localizarea de situri in zonele Europei Centrale si de Est, pentru a asigura accesul prin internet al clientilor sai la aceasta piata dinamica.
Adresa: Bdul Unirii 19, Bl 4B, Sc 1, Ap 13

Tel: 021- 336 28 25 / 021-335 01 56
Fax: 021-336 27 24

office@cet-translations.com