A treia ediție BizTech – evenimentul de tehnologie al anului în Oradea!

Oradea - 10 octombrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, IT&C, Tehnologie

Pentru al treilea an consecutiv, compania CG&GC HiTech Solutions organizează BizTech , evenimentului de tehnologie al anului în Oradea . Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie în cadrul hotelului Double Tree by Hilton și aduce în atenția managerilor orădeni companii de IT care au inovat piața: Intel Romania, Microsoft Romania, APC by Schneider Electric, Canon Romania, HP Romania, Kingston și AVNET.

BizTech Oradea 2013

În 11 octombrie Oradea devine un centru al inovației în tehnologie și reinventare profesională. BizTech 2013 va pune accent pe soluții IT care inovează procese, trenduri, studii de caz de succes și viitorul în ceea ce privește soluțiile de cloud computing și virtualizare. Evenimentul aduce în atenția managerilor IT noutățile în materie de sisteme inovatoare de care pot beneficia pentru dezvoltarea companiei și a infrastructurii.

„În ultimii 2 ani sectorul IT a trecut prin schimbări interesante, s-a inovat mult și se pune accent pe eficiență, rapiditate și conectare permanentă. E important ca aceste trenduri să ajungă și în companiile românești, unde pot eficientiza procese și reduce riscuri. Marile companii de IT mizează pe cloud computing, un domeniu unde se inovează constant. Din acest motiv ne mândrim că partenerii noștri au ales să aducă aceste soluții în Oradea, pentru ca managerii IT de aici să aibă ocazia de a le testa și analiza.”, a precizat Paul Floruța, Director Executiv CG&GC HiTech Solutions Oradea, organizatorul BizTech 2013

BizTech Oradea 2013 – Tehnologie inovatoare, responsabilitatea personală și spirit de echipă

Printre invitații de onoare ai evenimentului se află Silviu Hotăran, care va aborda subiectul responsabilității personale în raport cu echipa, în timp ce Adrian Cioroianu – Intel România – va pune accent pe viitorul în IT și inovare.

Despre direcțiile strategice în cloud computing ale Microsoft România vom afla de la Marius Filipaș, iar Daniel Kostyal va prezenta avantajele finanțării IBM pentru proiecte IT cu dobândă 0.

Accesul la BizTech 2013 va fi strict pe baza unei invitații.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cg-gc-hitech-solutions-s-r-l-/a-treia-edi-ie-biztech-evenimentul-de-tehnologie-al-anului-in-oradea