Securizarea informatiilor, o necesitate tot mai acuta a companiilor

BUCURESTI - 9 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CG&GC prin Centrul de competenta IT&C –EduTech, cu sprijinul companiilor Microsoft, BitDefender, Fujitsu Siemens Computers, a organizat in data de 18 februarie 2005 la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud evenimentul intitulat OPEN DAY SECURITY, dedicat constientizarii necesitatii apelarii la solutii de securizare a sistemelor.

Securizarea informatiilor, o necesitate tot mai acuta a companiilor

In ultimii ani se vorbeste din ce in ce mai mult si in Romania despre securitatea informatiilor iar companiile resimt nevoia de servicii din ce in ce mai eficiente in acest domeniu.
Aceasta tendinta are la baza doi factori:

Pe de o parte se afla avansul tehnologiei, cresterea si dezvoltarea companiilor care a impus necesitatea gasirii unei alternative la pastrarea informatiilor pe suport scris, metoda ce complica procesele la nivel organizational. Aceasta alternativa se dovedeste a fi pastrarea si manipularea informatiei in format electronic, ceea ce a dus la aparitia si dezvoltarea unei noi industrii de stocare si management al informatiei, document management.

Acelasi avant tehnologic si puterea tot mai mare a informatiei a dus insa si la multiplicarea amenintarilor externe de la virusi sau furt informational pana la spionaj industrial si chiar terrorism informatic. Toate acestea demonstreaza necesitatea tot mai acuta pentru integrarea de solutii de securitate informatica eficiente.

Fidela politicii si principiilor de orientare spre client, compania CG&GC IT SA intampina noile tendinte si nevoi ale mediului de afaceri cu programul OPEN DAY SECURITY.
Evenimentul, organizat prin Centrul de Competenta IT&C EduTech a avut ca invitati reprezentanti ai sectorului business din toata tara si a avut ca obiectiv informarea managerilor IT ai companiilor cu privire la problema securitatii informationale, a riscurilor asociate ignorarii ei si propunerea unor solutii eficiente.

Astfel, participantii au avut ocazia sa intre in contact cu cele mai eficiente solutii ingloband securitatea hard si soft , avand la baza programele si echipamentele de securitate ale companiilor de top din domeniu Microsoft, BitDefender si Fujitsu Siemens Computers.

Programul evenimentului a cuprins prezentarea solutiilor de securizare pentru desktop, atat prin hardware, cat si prin software, laboratoare de servere in care participantii au fost familiarizati cu solutiile antivirus, solutiile de management centralizat , precum si solutiile oferite de Microsoft SUS si ISA.

Partenerul media al evenimentului a fost Agora Media.

Despre CG&GC IT SA

Cu o vechime de 14 ani si 13 filiale inaugurate in intreaga tara, CG&GC IT SA s-a conscrat ca unul dintre cei mai competenti furnizori de solutii integrate pe piata IT&C.

Mai mult, compania actioneaza ca factor de progres al industriei autohtone IT&C, fiind una dintre putinele companii care se implica total pe piata de specialitate, oferind solutii de achizitii de programe si echipamente performante in sistem leasing, prin CG&GC Leasing si implicandu-se in dezvoltarea si formarea resurselor umane prin Centrul de Competenta IT&C EduTech.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati:

Departament PR
Tel: 021.332.24.24
E-mail: Manuela.Sandulescu@cg-gc.ro
www.edutech.ro, www.cg-gc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cggc-it-sa1/securizarea-informatiilor-o-necesitate-tot-mai-acuta-a-companiilor