Channel Captain

Definitie Channel Captain

Membru al unui canal de marketing care isi asuma leadership-ul pentru a organiza sistemul in vederea inlesnirii inlaturarii conflictelor, atingerii cotelor economice dezirabile si maximizarii impactului pe care il are afacerea. Vezi Marketing Channels.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Channel Captain? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Channel Captain.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Channel Captain. Definitiile termenilor despre Channel Captain cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Channel Captain, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Channel Captain.