Channel Mix

Definitie Channel Mix

Gradul de intensitate selectat pentru distributia unui produs. Vezi Exclusive Distribution (distributia exclusiva) Intensive Distribution (distributia intensa) Selective Distribution (distributia selectiva).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Channel Mix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Channel Mix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Channel Mix. Definitiile termenilor despre Channel Mix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Channel Mix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Channel Mix.