Poze Cherestea

  • 10% reducere  produse

    Poza: Cedru, compania de traditie pe segmentul de tamplarie lemn stratificat, ofera 10% reducere pentru toata gama de produse

  • AfaceriLemn.ro este cel mai mare portal Internet de afaceri al industriei lemnului din Romania, reprezentand interesele a peste 50 000 de cumparatori si producatori de produse din lemn!

    Poza: Un nou studiu de piata dedicat industriei lemnului marca AfaceriLemn.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul cherestea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la cherestea. Pozele pe tema cherestea cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cherestea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cherestea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cherestea.