Chestionar semistructurat

Definitie Chestionar semistructurat

In cadrul unui sondaj, chestionar cuprinzand un set de intrebari, dintre care unele sunt intrebari inchise, iar altele intrebari deschise.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Chestionar semistructurat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Chestionar semistructurat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Chestionar semistructurat. Definitiile termenilor despre Chestionar semistructurat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Chestionar semistructurat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Chestionar semistructurat.