Chirieac    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Chirieac

 • Chirieac

  Bucuresti - 5 November 2012

  Comunicat de CHIUARIU & ASOCIATII

  ... Chirieac , reprezentat de Chiuariu și Asociații (CAAL), răspunde recentelor acuzații nefondate ale lui Cristian Sima printr-o acțiune în răspundere civilă delictuală. Jurnalistul cere de la acesta daune morale în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: chiuariu , chiuariu si asociatii , sima , chirieac , avram

  Vezi toate comunicatele de presa despre Chirieac

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Chirieac.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Chirieac. Informatiile despre Chirieac cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Chirieac, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Chirieac, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.