Readucem in discutie subiectul eticii in afaceri. Manageri si top manageri, invitati la workshop-ul Leading with Integrity.

BUCURESTI - 2 iulie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Lansăm managerilor și top managerilor invitația la un workshop de etică în afaceri – Leading with integrity, ce va avea loc pe data de 12 iulie a.c.
Organizatorii evenimentului sunt societatea de avocatură Chiuariu & Asociaţii, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics şi Smart Solutions & Support, România.

Timp de patru ore vom avea în centrul atenţiei un studiu de caz din mediul de afaceri românesc, pe care îl vom analiza prin metoda Harvard Business Case Study.

Workshop-ul este dedicat celor care vor să îmbunătățească modul cum se fac afaceri în România, vor să își protejeze compania de angajaţi dificili, de furnizori ori parteneri lipsiţi de integritate și celor care își doresc ca angajații companiei din care fac parte să îți respecte angajatorul. Totodată, studiul de caz este de interes pentru cei care își doresc ca organizaţia din care fac parte să fie recunoscută ca fiind unul dintre cei mai căutaţi angajatori fiindcă are o cultură etică puternică şi nu doar pentru că oferă salarii mari.

Leading with integrity va fi deschis de Tudor Chiuariu, partener senior al Chiuariu și Asociații, iar partea de analiză a studiului de caz va fi facilitată de Cristian Ducu, director al companiei de consultanţă şi training Smart Solutions & Support, România.

Pentru detalii și înscrieri, accesați acest link: http://leadingwithintegrity.omnisolutions.ro.

Parteneri media: Cariere, Wall-Street.ro, Avocatnet.ro

Despre Chiuariu si Asociatii

Chiuariu & Asociaţii oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, cu expertiză extinsă în dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul penal şi dreptul sportiv.
Smart Solutions & Support, România este o companie cu capital exclusiv românesc specializată în consultanţă de etică şi conformitate, schimbare organizaţională, training şi audit non-financiar (auditul resurselor umane, audit de etică şi conformitate, raportare socială – ISO26000, GRI 3.1, SMETA etc.).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/chiuariu-si-asociatii/readucem-in-discutie-subiectul-eticii-in-afaceri-manageri-si-top-manageri-invitati-la-workshop-ul-leading-with-integrity-