Chlorofluorocarbons

Definitie Chlorofluorocarbons

Substante chimice despre care se crede ca distrug invelisul protector de ozon al pamantului folosite pana de curand pentru racoritoare si numeroase produse cu aerosoli.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Chlorofluorocarbons? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Chlorofluorocarbons.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Chlorofluorocarbons. Definitiile termenilor despre Chlorofluorocarbons cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Chlorofluorocarbons, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Chlorofluorocarbons.