Cumpana cauta parteneri in franciza

BUCURESTI - 23 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Compania de consultanta in franciza CHR Consulting anunta continuarea procesului de recrutare de parteneri pentru sistemul de franciza Cumpana – distributie de apa naturala imbuteliata.


Cumpana cauta parteneri in franciza

Avand ca strategie o extindere la nivel national, Cumpana vizeaza cu prioritate, judetele: Mures, Maramures, Bistrita Nasaud, Suceava, Botosani, Neamt.

Din aprilie 2006, in reteaua de puncte de lucru proprii extinsa in orasele Bucuresti, Brasov, Bacau, Arad, Cluj, Iasi, Sibiu, Galati, Prahova, Buzau, Constanta, a fost integrat primul partener francizat ce opereaza in judetul Satu Mare.

Nivelul investitional total necesar pentru initierea acestei afaceri in franciza este de aproximativ 25.000 Euro, suma ce include atat costurile cu amenajarea unui depozit de aprox. 120 mp si dotarile necesare, dar si taxa de intrare in franciza de 10.000 Euro.
Despre CHR Consulting

Compania Cumpana este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera un pachet complex de servicii: extragere, purificare si imbuteliere apa (fabrica proprie) – distributie si intretinere dozatoare apa – livrare apa naturala in bidoane de 19 litri.
CHR Consulting va sta la dispozitie, in mod gratuit, cu toate detaliile privind pachetul complet de franciza Cumpana. Va rugam sa ne contactati la adresa comunicate@francize.ro si sa mentionati in subiectul mesajului “detalii Cumpana”.

emilia@francize.ro