cicasilver    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cicasilver

 • cicasilver. CIcaSilver Spray 125 ml

  cicasilver

  Dej, Cluj - 18 May 2017

  Comunicat de SPD Star srl

  cicasilver Spray accelerează timpul de vindecare a rănilor, ulcerațiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale inclusiv cele rezultate din chirurgia estetică, arsurilor; ulcerațiilor, înțepăturilor, arsurilor solare. Combinația unică de Argint ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: medical , farmacie , farma , vindecare , cicasilver , cica , rani , plagi

  Vezi toate comunicatele de presa despre cicasilver

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cicasilver.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cicasilver. Informatiile despre cicasilver cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cicasilver, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cicasilver, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.