Ciclu de cumparare

Definitie Ciclu de cumparare

Frecventa de achizitie a unui produs de cumparatori. Unele produse (cum sunt produsele alimentare de necesitate curenta) au un ciclu de cumparare zilnic, in timp ce alte bunuri (cele de folosinta indelungata), de ordinul anilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ciclu de cumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ciclu de cumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ciclu de cumparare. Definitiile termenilor despre Ciclu de cumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ciclu de cumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ciclu de cumparare.