Poze Cine

 • Când trădezi, plăteşti cu capul...Cine va face ca el, la fel va pați !

  Poza: Când trădezi, plăteşti cu capul...Cine va face ca el, la fel va pați !

 • Detalii si reguli de acces pentru cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica si Filmul de la Bucuresti

  Poza: Detalii si reguli de acces pentru cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica si Filmul de la Bucuresti

 • Genunchi de porc la cuptor

  Poza: Cine-i Porcul care da acest comunicat?

 • Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

  Poza: Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

 • “Cui ii pasa?Cine indrazneste?” – Asigurarea abilitatilor pentru o Europa inovativa si stabila

  Poza: “Cui ii pasa?Cine indrazneste?” – Asigurarea abilitatilor pentru o Europa inovativa si stabila

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul cine.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la cine. Pozele pe tema cine cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cine, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cine, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cine.