Circuit de vizitare

Definitie Circuit de vizitare

Itinerariul unui responsabil comercial intr-un anumit sector de vanzare, in scopul maximizarii numarului de contacte si minimizarii costului. Circuitul poate fi sub forma de margareta, de trefla (permite revenirea agentului la sediu), de spirala (in cercuri concentrice).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Circuit de vizitare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Circuit de vizitare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Circuit de vizitare. Definitiile termenilor despre Circuit de vizitare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Circuit de vizitare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Circuit de vizitare.