Poze Circuite

 • Calatoreste nemteste cu Bavaria Tour, circuite turistice de la 99 euro.

  Poza: Calatoreste nemteste cu Bavaria Tour, circuite turistice de la 99 euro.

 • Mai sunt 3 zile cu reducere 30% la Circuite Turistice 2018 de la Bavaria Tour!

  Poza: Mai sunt 3 zile cu reducere 30% la Circuite Turistice 2018 de la Bavaria Tour!

 • Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

  Poza: Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

 • Kara Travel anunta modificari importante in structura actionariatului, a conducerii executive si a capitalului social.

  Poza: Kara Travel anunta modificari importante in structura actionariatului, a conducerii executive si a capitalului social.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul circuite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la circuite. Pozele pe tema circuite cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul circuite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la circuite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la circuite.