Circulation

Definitie Circulation

Tiraj – numarul de copii ale unei publicatii care sunt in circulatie fie prin vanzare, fie gratuit. Tirajele auditate de o firma specializata sunt mai veridice decat declaratiile publicatiei care nu sunt verificate obiectiv si pot fi o supraestimare(vezi: Auditul).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Circulation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Circulation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Circulation. Definitiile termenilor despre Circulation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Circulation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Circulation.