Circului Park Tower, una din vedetele Targului National Imobiliar, s-a distins prin locatia excelenta si calitatea constructiei

BUCURESTI - 3 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii, Imobiliare

Clientii care au fost in cautarea unui apartament aflat intr-o zona centrala a orasului, care disting si apreciaza calitatea premium a proiectelor imobiliare, au dorit sa cunoasca mult mai multe detalii despre apartamentele situate in cadrul proiectului Circului Park Tower, programandu-se in numar mare pentru vizionari.

Circului Park Tower

Circului Park Tower este amplasat in sectorul 2 al capitalei, in zona Stefan Cel Mare, langa Parcul Circului si al sau lac cu nuferi roz.

Proiectul are trei mari avantaje: zona, calitatea și prețul.

Zona dispune de diverse facilitati si anume: Parcul Circului si lacul cu nuferi roz care creeaza posibilitati de plimbare si odihna cu puncte de perspectiva interesante si variate, acces facil la mijloace de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz), spitale, gradinite si scoli, plus multe alte servicii accesibile in Bulevardul Lacul Tei si Soseaua Stefan cel Mare.

Blocul are in componenta un singur imobil compus din 2S+P+15E cu un total de 101 apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, avand suprafete construite cuprinse intre 67 mp si 215 mp. Proiectul este prevazut cu parcari amenajate suprateran si subteran.

Circului Park Tower este  un proiect deosebit, cu apartamente bine compartimentate, cu bucătării închise, livinguri si balcoane spațioase. Cele 101 de apartamente ofera spatii deschise, cu suprafete vitrate generoase, pentru a crea confort suplimentar datorita luminei naturale ce patrunde facil in toate incaperile.

Dupa finalizarea proiectului, locatarii vor avea cheltuieli de administrare reduse datorita eficientei energetice al imobilului.

Constructia la ansamblul Circului Park Tower a inceput in luna februarie 2013 avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2014.

Lucrarile proiectului se afla intr-un stadiu foarte avansat, in acest moment lucrandu-se la finisajele interioare ale imobilului. In perioada imediat urmatoare sunt programate finalizarea completa a finisajelor pentru spatiile comune si a apartamentelor deja contractate.

Pentru mai multe detalii contactati:

D-ra Viorica Dragotel, Sales & Marketing Manager Telefon: +40728 881 575, +40729 289 301,  +40747 261 718 Fax: +4021 323 4461 E-mail: office@circuluiparktower.ro Website: www.circuluiparktower.ro

Despre CIRCULUI PARK TOWER

CIRCULUI PARK TOWER este un proiect imobiliar nou, in zona Stefan cel Mare, Sector 2, Bucuresti, cu vedere directa la parcul Circului si la splendidul sau lac cu nuferi roz.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/circului-park-tower/circului-park-tower-una-din-vedetele-targului-national-imobiliar-s-a-distins-fata-de-alte-proiecte-imobiliare-prin-locatia-excelenta-si-calitatea-remarcabila-a-constructiei-participarea-proiectului-circului-park-tower-la-cel-mai-mare-targ-imobiliar-di