citi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema citi

 • citi. La Olimpiadele Comunicarii “a comunica” incepe cu “a citi”

  citi

  Bucuresti - 8 May 2006

  Comunicat de Ethos Relatii Publice (Selenis)

  Organizatorii Olimpiadelor Comunicarii le propun vizitatorilor site-ului www.olimpiadelecomunicarii.ro trei concursuri speciale. Premiile puse in joc constau in peste 70 de carti esentiale de marketing, advertising si PR, din colectia BrandBuilders. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre citi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul citi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la citi. Informatiile despre citi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul citi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la citi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.