Citizen Action Public

Definitie Citizen Action Public

Unul dintre diferitele tipuri de public care poate influenta deciziile unei organizatii grup apartinand unei comunitati care poate sa exercite o presiune asupra actiunilor unei organizatii grup de presiune. Vezi Pressure Group (grup de presiune) Publics (publicuri).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Citizen Action Public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Citizen Action Public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Citizen Action Public. Definitiile termenilor despre Citizen Action Public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Citizen Action Public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Citizen Action Public.