Clasament

Definitie Clasament

Tip de intrebare inchisa formulata in cadrul unui sondaj de opinie, in care respondentii ierarhizeaza variantele de raspuns in ordinea importantei atribuite caracteristicilor prezentate.  Exemplu: sa se ordoneze de la 1 la 5, nr. 1 Insemnand cel mai important: noutatea produsului (3)calitatea produsului (2) imagine de marca (5)un pret atractiv (1)designul ambalajului (2)notorietatea marcii (4)ambianta magazinului de vanzare (4)Model de decizie la care face referinta un cumparator potential atunci cand caracteristicile marcilor sau solutiile propuse de ofertant sunt dificil de cuantificat. In acest caz, consumatorul efectueaza un simplu clasament, in ordinea preferintelor (o pozitionare corecta a produsului si o imagine de marca puternica joaca un rol esential).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clasament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clasament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clasament. Definitiile termenilor despre Clasament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clasament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clasament.