Clauza de arbitraj

Definitie Clauza de arbitraj

Clauza prin care partile stabilesc modul de solutionare a litigiilor dintr eele pe calea arbitrajului, clauza ce, in fapt, reprezinta ea insasi un contract, inclus in contractul principal sub forma unei conventii de arbitraj (asa-numita clauza compromisorie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de arbitraj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de arbitraj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de arbitraj. Definitiile termenilor despre Clauza de arbitraj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de arbitraj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de arbitraj.