Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica

Definitie Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica

Tip de clauze asiguratorii.Aceasta grupa cuprinde: - clauza de revizuire a pretului sau de indexare nemonetara, - clauzele de postcalculare a pretului, - clauzele ofertei concurente, - clauza clientului cel mai favorizat, - clauza de impreviziune sau de hardship, - clauzele preventive cu referire la efectele diferitelor masuri de protectie a concurentei etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica. Definitiile termenilor despre Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze de asigurare impotriva unor riscuri nevalutare avand prioritar natura economica.