Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate

Definitie Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate

Tip de clauze necesare.Stipularea prin contractul de comert a clauzelor privind cantitatea si calitatea marfii comporta in mod necesar ca acele clauze sa fie intregite prin alte clauze referitoare la conditiile, termenele si modalitatile de rezolvare a reclamatiilor ce vizeaza lipsurile cantitative si calitative. Astfel de clauze vor preciza in esenta continutul care se cere sa-l aiba reclamatia (de cantitate sau de calitate), documentele ce trebuie sa insoteasca o atare reclamatie, obligatiile ce incumba cumparatorului pana la solutionarea reclamatiei (spre exemplu, conservarea marfii, pastrarea marfii etc.), procedura de comunicare a reclamatiei. Cat priveste termenele de formulare a reclamatiilor, aceastea este necesar sa fie corelate cu celelalte termene stipulate prin contract referitor la receptia cantitativa si calitativa, precum si cu termenele de garantie (in cazul marfurilor pentru care partile au convenit asemenea termene). In fine, prin contract se va preciza termenul acordat vanzatorului pentru a comunica raspunsul sau cumparatorului cu privire la reclamatia formulata de acesta din urma.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate. Definitiile termenilor despre Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze referitoare la reclamatiile de cantitate si calitate.