Clauze testamentare

Definitie Clauze testamentare

Sintagma ce desemneaza orice stipulatie (prevedere) cuprinsa intr-un testament sau intr-un alt act juridic (contract, declaratie, libret C.E.C., etc.) ce contine o dispozitie de ultima vointa a unei persoane fizice.In principiu, clauza testamentara este inscrisa in testament, dar ea poate fi stipulata si intr-un alt act juridic avand un alt obiect.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze testamentare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze testamentare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze testamentare. Definitiile termenilor despre Clauze testamentare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze testamentare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze testamentare.