Clearing (cliring)

Definitie Clearing (cliring)

Acord prin care se efectueaza compensarea datoriilor reciproce fara valuta efectiva sau aur, indiferent de provenienta comerciala sau financiara a acestor datorii. Vezi si Compensare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clearing (cliring)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clearing (cliring).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clearing (cliring). Definitiile termenilor despre Clearing (cliring) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clearing (cliring), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clearing (cliring).