Client potential

Definitie Client potential

Persoana susceptibila sa devina cumparator efectiv (real) al unui produs sau serviciu (si care, in prezent, este un nonconsumator relativ ori cumpara marcile concurentei) in general, a avut un prim contact comercial cu oferta firmei: a primit o documentatie, a participat la un salon comercial sau la o demonstratie etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Client potential? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Client potential.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Client potential. Definitiile termenilor despre Client potential cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Client potential, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Client potential.