Clientela

Definitie Clientela

Totalitatea cumparatorilor (clientilor) produselor sau serviciilor oferite spre vanzare de un vanzator. Clientela poate fi:potentiala - persoane susceptibile sa devina cumparatorii produselor firmeiefectiva - clientela actuala, realacaptiva - cumparatori a caror alegere este limitata la un numar redus de ofertanti, ca urmare a barierelor care se manifesta pe piata respectiva. V. piata efectiva, piata-tinta, piata potentiala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clientela? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clientela.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clientela. Definitiile termenilor despre Clientela cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clientela, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clientela.