Clienti micsti

Definitie Clienti micsti

Pentru o companie, persoane care cumpara, pe langa marcile oferite de firma, una sau mai multe marci concurente. Sunt clienti care achizitioneaza, alternativ, mai multe marci de produse existente pe piata, apartinand unor producatori diferiti (printre care si marcile firmei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clienti micsti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clienti micsti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clienti micsti. Definitiile termenilor despre Clienti micsti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clienti micsti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clienti micsti.