Closed Promotion

Definitie Closed Promotion

Promovare a vanzarilor care este disponibila numai pentru un segment specific cu potential inalt de exemplu, o banca ar putea sa vizeze absolventii de universitate si sa trimita acestora cupoane prin posta. Vazi Open Promotion (promotia deschisa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Closed Promotion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Closed Promotion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Closed Promotion. Definitiile termenilor despre Closed Promotion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Closed Promotion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Closed Promotion.