Closed Territory

Definitie Closed Territory

Teritoriu exclusiv atribuit unui distribuitor de catre un producator distribuitorul nu are voie sa vanda decat in teritoriul specificat. Teritoriile inchise sunt in general ilegale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Closed Territory? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Closed Territory.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Closed Territory. Definitiile termenilor despre Closed Territory cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Closed Territory, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Closed Territory.