Club al consumatorilor

Definitie Club al consumatorilor

Tehnica de fidelizare a clientelei firmei (valabila pentru produsele avand o puternica valoare afectiva), destinata intaririi/personalizarii relatiilor cu consumatorii (membrii beneficiaza de avantaje sub forma de cadouri, reduceri de pret s.a.). Club-card: legitimatie/card care atesta adeziunea posesorului la un club al clientelei marcii/firmei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Club al consumatorilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Club al consumatorilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Club al consumatorilor. Definitiile termenilor despre Club al consumatorilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Club al consumatorilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Club al consumatorilor.