Cupa C.R.T.S. Open Sporting

Locul desfasurarii: Clubul Roman de Tir Sportiv

Organizator: Clubul Roman de Tir Sportiv

Clubul Român de Tir Sportiv organizează în data de 18 iulie 2015, în poligonul „Ion Tudoran” din localitatea Negoeşti, jud. Călăraşi, competiţia Cupa C.R.T.S OPEN Sporting, Ediţia a 5-a.

Fiind organizat de singurul poligon dedicat exclusiv tirului la talere din Bucureşti şi împrejurimi, acest eveniment se va desfăşura la cele mai înalte standarde. Competiţia se adresează sportivilor de tir, vânătorilor şi, nu în ultimul rând, amatorilor. De asemenea, poligonul va fi deschis publicului în timpul Cupei, oricine putând asista la concurs.

Sponsorii competiţiei: Military Line, MLD Guns, Decathlon, Earme.

În data de 17 iulie va avea loc antrenamentul oficial, competiţia propriu-zisă desfăşurându-se sâmbătă, 18 iulie. Competiţia se va desfăşura în 2 poligoane, la disciplina Sporting, fiecare concurent urmând să tragă în 75 de talere, care vor fi aruncate din maşini profesionale, marca Rossini.

Vor fi acordate premii în valoare totală de 2000 de lei. Câştigătorii vor primi de asemenea cupe şi medalii.

Competiţia se va finaliza cu o tombolă, destinată celor din public! Premiile acordate prin tragere la sorţi constă în accesorii şi obiecte dedicate.

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare, organizatorii pot fi contactaţi la numerele de telefon: 0733.470.544 şi 021.424.24.03. Taxa de înscriere este de 120 de lei, iar termenul limită pentru înscrieri este 13 iulie 2015. În taxa de înscriere sunt incluse şi 3 cutii de cartuşe de 28 g.

Confirmare pana la data: 18 iulie 2015

Participare: Taxa de participare