clutch    

Comunicate de presa si evenimente pe tema clutch

 • clutch. Soiree Parisienne: primul clutch cu detalii din email FREYWILLE

  clutch

  Bucuresti - 3 November 2011

  Comunicat de FREY WILLE Bucuresti

  Alegerea unei genți trebuie sã fie o completare elegantã și bine gânditã a ținutei. Create în anumite seturi din colecțiile Magic Sphinx, Ode to Joy of Life, Hommage a Klimt & Hommage a Hundertwasser, noile genți Soiree Parisienne vor fi di ...     comunicatul de presa

 • clutch. Plinã de farmec și rafinatã: noua Soirée Viennoise de la FREYWILLE

  clutch

  Bucuresti - 30 January 2012

  Comunicat de FREY WILLE Bucuresti

  O siluetã modernã și linii pure caracterizeazã noua geantã FREYWILLE: Soirée Viennoise. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bijuterii , frey wille , magic sphinx , email , geanta , clutch

  Vezi toate comunicatele de presa despre clutch

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul clutch.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la clutch. Informatiile despre clutch cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul clutch, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la clutch, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.