CMP - Cost mediu ponderat

Definitie CMP - Cost mediu ponderat

Abreviat - CMP In contabilitate, metoda "costului mediu ponderat" presupune calcularea costului fiecarui element pe baza mediei ponderate a costurilor elementelor similare aflate in stoc la inceputul perioadei si a costului elementelor similare produse sau cumparate in timpul perioadei. Media poate fi calculata periodic sau dupa fiecare receptie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CMP - Cost mediu ponderat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CMP - Cost mediu ponderat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CMP - Cost mediu ponderat. Definitiile termenilor despre CMP - Cost mediu ponderat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CMP - Cost mediu ponderat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CMP - Cost mediu ponderat.