Concedii in Proiecte sau Proiecte in Concediu?

BUCURESTI - 1 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

CODECS şi Coaching Institute organizează cea de-a patra editie a seriei de evenimente PM Café, care va avea loc la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, Sala Platinuim, pe data de 6 septembrie 2005, începând cu orele 18:30.

Concedii in Proiecte sau Proiecte in Concediu?

Tema propusă pentru această a doua întâlnire: „Concedii în Proiecte sau Proiecte în Concediu?”

Moderator: Domnul Dr. Horea Murgu, Preşedinte Coaching Institute

PM Café reprezintă o continuare firească a preocupărilor CODECS în domeniul dezvoltării unei culturi orientate spre profesionalismul în managementul proiectelor.

Prin intermediul întâlnirilor PM Café ne propunem:
 Crearea unui cadru favorabil schimbului de experienţă în domeniul managementului de proiecte care să concentreze elita specialiştilor în domeniu;
 Promovarea managementului de proiect în mediul de afaceri românesc;
 Stimularea dezvoltării de competenţe profesionale şi organizaţionale în managementul proiectelor;
 Dezvoltarea oportunităţilor de afaceri în domeniile cu activitate orientată pe proiecte

Sunt invitaţi să participe reprezentanţii companiilor a căror activitate se desfăşoară prin proiecte, furnizori de soluţii şi servicii în domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesională a managerilor de proiect, manageri executivi şi preşedinţi de corporaţii.

Partener Media Principal: Ziarul Financiar
Parteneri Media: Business Magazin, Cariere, HR România

CODECS este unicul partener român al The Open University (OU) din Marea Britanie pentru toate cursurile şi programele universităţii britanice. Din anul 1993, CODECS oferă pe piaţa românească programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importantă facultate a OU.

În cei 11 ani de la înfiinţare, activitatea CODECS s-a diversificat atât în teritoriu, prin înfiinţarea unui număr de 11 Centre Regionale în principalele oraşe ale ţării, cât şi prin abordarea de domenii noi: cursuri scurte de pregătire managerială şi dezvoltare personală, consultanţă, editarea de carte de afaceri.

Despre CODECS

Pentru detalii suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziţie:
Madalina Lolot
Coordonator PR
CODECS

TEL: 021 252 51 78
FAX: 021 252 56 13

madalinal@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/concedii-in-proiecte-sau-proiecte-in-concediu