Mai – ultima luna de inscrieri la programele CODECS: Project Management si Business Operations

BUCURESTI - 2 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

CODECS anunta ultima luna de inscrieri la programele Project Management si Business Operations, ale caror cursuri vor incepe in luna iunie.

Programul Management de Proiect se adreseaza atat managerilor care lucreaza deja in domeniu, cat si celor care sunt la inceputul carierei. Cursul are o durata de 6 luni si este recunoscut de Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA). Programul este impartit in sase module, cu o puternica latura practica: Initierea proiectului / Risc, estimari necesare si contracte / Planificarea / Formarea si conducerea echipei de proiect / Executia proiectului – Managementul configuratiei / Standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Peste 9.000 de manageri s-au specializat in cadrul acestui program oferit de CODECS.

Alaturi de programele de MBA si Certificat Profesional in Management, Business Operations este un alt curs pe care CODECS il ofera in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie. Este un program destinat in primul rand managerilor de operatiuni, dar el este accesibil si util si antreprenorilor interesati de cresterea eficientei operationale in productie, servicii, achizitii sau logistica.

Pentru inscrieri si informatii despre programele Open University un consultant CODECS sta la dispozitia celor interesati, la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti, si la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro. Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina de web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Despre CODECS

Infiintata în 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania. Alaturi de Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregatire manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD in Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/mai-ultima-luna-de-inscrieri-la-programele-codecs-project-management-si-business-operations