Coeficient/indicator de lichiditate

Definitie coeficient/indicator de lichiditate

raport care pune in evidenta, pornind de la bilantul unei companii, relatia care exista la un moment dat intre datoriile pe termen scurt inscrise in pasiv si totalul capitalurilor circulante care figureaza in activ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Coeficient/indicator de lichiditate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul coeficient/indicator de lichiditate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la coeficient/indicator de lichiditate. Definitiile termenilor despre coeficient/indicator de lichiditate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la coeficient/indicator de lichiditate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la coeficient/indicator de lichiditate.