Cognitive Dissonance

Definitie Cognitive Dissonance

Dubiu care apare cand un cumparator devine constient ca produsul alternativ ii poate oferi mai multe beneficii decat cel pe care l-a cumparat. Cumparatorul se intreaba daca a luat decizia potrivita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cognitive Dissonance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cognitive Dissonance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cognitive Dissonance. Definitiile termenilor despre Cognitive Dissonance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cognitive Dissonance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cognitive Dissonance.