Coilprofil sustine competitia de ciclism Cupa Emmeduesport 2011

Ploiesti - 20 mai 2011

Comunicat tip General in Social

Compania Coilprofil - important producator in domeniul sistemelor metalice ( tigla metalica, sistem pluvial, panouri termoizolante, tabla cutata…) se implica in activitatea sosciala acomunitatii prahovene sustinand competitia de ciclism “Cupa Emmeduesport 2011” care se va desfasura sambata si duminica, 21, 22 mai 2011, la Ploiesti.
Cateva sute de sportivi (profesionisti si amatori) vor lua startul in cele 4 curse ale competitiei.
Echipa Coilprofil este formata din 7 ciclisti amatori si 10 voluntari. Impreuna promovam sportul in aer liber, spiritul de competitie si de echipa si ne vom bucura de traseul pitoresc, vremea buna, incurajarile prietenilor si entuziasmul atingerii liniei de sosire.
Pregatiti-va bicicleta si veniti cu noi ! Detaliile competitiei pe www.cupa.emmeduesport.ro .

Coilprofil sustine competitia de ciclism Cupa Emmeduesport 2011

Despre Metigla

Coilprofil a deschis portile unei fabrici in Romania in anul 2001, avand ca domeniu principal de activitatea productia de sisteme metalice pentru invelitori. Compania este membra a grupului belgian Coilprofil, fondat in anul 1984 in Anvers - important producator in domeniul profilelor metalice.

Compania a dezvoltat in cele 4 etape de investitii, 3 divizii de produse :
Metigla – divizia de produse rezidentiale. Incepand din 2003, Coilprofil produce tigla metalica si elemente necesare realizarii unui acoperis metalic. Metigla este un produs care respecta rigorile calitatii: de la materia prima de foarte buna calitate, linie tehnologica automatizata, gama variata de culori, pana la termene de livrare scurte si garantie realista. De asemenea, din iunie 2010 produsul are Certificat CE .
Metidro – sistem de jgheaburi si burlane. La finalizarea investitiei din 2009- 2010, compania a lansat pe piata un nou produs: sistemul pluvial metalic Metidro, modern, complet, durabil, etans, ecologic. Pentru realizarea acestor componente, fabrica dispune de linii tehnologice de ultima generatie, materie prima de cea mai buna calitate si personal calificat. Avem un stoc important de produse si termenul de livrare foarte scurt. Produsul este agrementat in conformitate cu standardele europene.
Metindu – divizia de produse pentru sectorul industrial. Coilprofil a dezvoltat continuu gama de produse pentru cladiri din domeniul industrial: tabla cutata, casete structurale, casete de fatada, profile Z si C, panouri termoizolante cu vata minerala si polistiren precum si toate elementele necesare finisarii.
Produsele fabricate si promovate de Coilprofil sunt atent controlate. Compania are implementat sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 si toate procedurile necesare Marcajului CE.
Preocuparea noastra permanenta este de a oferi clientilor nostri produse fiabile, solutii personalizate conform cerintelor. Parteneriatele noastre au la baza increderea reciproca si siguranta. Echipa Coilprofil pune la dispozitia clientilor intreaga lor experienta si empatie. Cu noi esti complet acoperit, nu este pentru noi doar un slogan, ci deviza intregii echipe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coilprofil/coilprofil-sustine-competitia-de-ciclism-cupa-emmeduesport-2011