Colaps economic

Definitie Colaps economic

Incetinire brusca si dramatica a activitatii economice, ducand la o cadere brutala a preturilor si in consecinta la un nivel ridicat al somajului. Colapsul economic poate fi consecinta unei crize economice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Colaps economic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Colaps economic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Colaps economic. Definitiile termenilor despre Colaps economic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Colaps economic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Colaps economic.