Poze Colegiu

 • Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

  Poza: Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

 • Colegiu de modele pentru copiii ploiesteni

  Poza: Colegiu de modele pentru copiii ploiesteni

 • Timbrele românești te invită să descoperi Tulcea, oraș dunărean păstrător al vestigiilor trecutului

  Poza: Timbrele românești te invită să descoperi Tulcea, oraș dunărean păstrător al vestigiilor trecutului

 • credite, credite academice, facultate, colegiu, universitate, studenti, studentie, ECDL, ICDL, Module ECDL, Fundatia ECDL, SUA, America, american, ECDL Romania, computer, competente digitale, certificare, certificare ECDL, cursuri, echivalare

  Poza: 5 Module ECDL recomandate pentru credite la facultate de către Consiliul American pentru Educaţie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul colegiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la colegiu. Pozele pe tema colegiu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul colegiu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la colegiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la colegiu.