colici    

Comunicate de presa si evenimente pe tema colici

 • colici. Infacol suspensie colici

  colici

  Bucuresti - 6 March 2014

  Comunicat de CEUMED

  colicile sunt crampe abdominale cu caracter spasmodic întâlnite frecvent în rândul bebelușilor cu vârste cuprinse între 2 săptămani și 3-4 luni. Potrivit estimărilor globale, 1 din 4 bebeluși suferă de aceste simptome medicale inconforta ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smart love , ceumed , colici , infacol , suspensie colici , calmarea colicilor

  Vezi toate comunicatele de presa despre colici

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul colici.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la colici. Informatiile despre colici cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul colici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la colici, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.