collected    

Comunicate de presa si evenimente pe tema collected

 • collected. Stereo MC's, live la Bucuresti, in cadrul turneului Collected

  collected

  Bucuresti - 13 November 2014

  Comunicat de EXPRESION C & M S.R.L.

  Legendara trupa britanica Stereo MC's vine la Bucuresti miercuri, 26 noiembrie, in Control Club , in formula full live band, pentru a canta, pentru prima data in intregime, albumul care i-a adus un succes international fulminant – Connected . S ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , control club , stereo mc's , collected , connected

  Vezi toate comunicatele de presa despre collected

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul collected.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la collected. Informatiile despre collected cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul collected, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la collected, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.