Comandita

Definitie Comandita

Contract de asociere in care una dintre parti, comanditatul, raspunde solidar si cu intreaga sa avere pentru obligatiile societatii fata de creditori, pe cand cealalta parte, comanditarul, nu raspunde decat in limitele capitalului investit de el. Societatea in comandita este o societate comerciala alcatuita pe baza unui asemenea contract. Vezi Legea 31/1990 privind societatile comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comandita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comandita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comandita. Definitiile termenilor despre Comandita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comandita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comandita.