comatex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema comatex

 • comatex. Black Friday la e-magazinelectrocasnice.ro

  comatex

  Zalau, Salaj - 22 November 2012

  Comunicat de SC Comatex SA

  ... comatex SA, importator electrocasnice , anunta mari reduceri de pret, cu ocazia Black Friday, pe magazinul virtual e-magazinelectrocasnice.ro. Astfel vineri 23 noimbrie incepand cu ora 0:00 pana la ora 23:59 veti putea beneficia de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: electrocasnice incorporabile , electrocasnice , comatex

  Vezi toate comunicatele de presa despre comatex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul comatex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la comatex. Informatiile despre comatex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul comatex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la comatex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.