Combination Branding

Definitie Combination Branding

A aduce in prim-plan numele unei corporatii sau numele de familie impreuna cu numele unui brand individual in productia de marketing. Vezi Corporate Branding Family Branding.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Combination Branding? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Combination Branding.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Combination Branding. Definitiile termenilor despre Combination Branding cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Combination Branding, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Combination Branding.