Comert cu amanuntul

Definitie Comert cu amanuntul

Sinonime - comert cu bucata, comert en detail, comert de detailComert ce consta in achizitionarea, cumpararea de marfuri cu scopul ed a le revinde consumatorului final. Reprezinta veriga finala a distributiei marfurilor. Comert cu bucata, in cantitati mici.Opus - Comert cu ridicata

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert cu amanuntul? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert cu amanuntul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert cu amanuntul. Definitiile termenilor despre Comert cu amanuntul cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert cu amanuntul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert cu amanuntul.