Comert electronic

Definitie Comert electronic

Operatiune de vanzare sau cumparare de bunuri si servicii folosind mijloacele electronice (videotex, televiziune prin cablu, Internet s.a.). Gratie serviciilor multimedia, Internet ofera clientilor noi posibilitati de comert electronic, la o dimensiune internationala, interactiva. Numeroase site-uri web comerciale ofera cumparatorilor, in cel mai scurt timp, posibilitatea selectarii, efectuarii comenzii si platii prin Internet (clientul virtual poate sa consulte cataloage multimedia cu oferte, preturi, servicii, sa faca comparatii, trecand de la un magazin virtual la altul). Comertul electronic ridica dificultati severe legate de securitatea operatiunilor, autentificare, criptare, plata electronica s.a. In Romania, in 2000, datorita lipsei unei infrastructuri bancare adecvate, fragilele afaceri de comert electronic se deruleaza prin transfer bancar sau cu plata la livrare (cash). V. i-mall, televanzare, teleshopping, telemarketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert electronic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert electronic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert electronic. Definitiile termenilor despre Comert electronic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert electronic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert electronic.