Comert stradal

Definitie Comert stradal

Forma a comertului cu amanuntul, realizata in afara spatiului magazinelor, de regula, in zone de intensa circulatiei pietonala, pentru expunerea si vanzarea marfurilor, folosindu-se un utilaj comercial simplu - standuri, mese, cosuri, carucioare etc.Comertul stradal se practica pentru o gama larga de marfuri de cerere zilnica - legume, fructe, racoritoare, articole de patiserie, produse zaharoase - precum si pentru produse de cerere spontana - cadouri, articole de galanterie, carti si altele.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert stradal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert stradal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert stradal. Definitiile termenilor despre Comert stradal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert stradal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert stradal.